Για… όλα φταίει το άγχος. Πως μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς γι’ αυτό που συνέβη στο παιχνίδι γνώσεων The Chase του Mega.
Ενας διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να απαντήσει σωστά στην πιο εύκολη ερώτηση που του έκανε η Μαρία Μπεκατώρου. Μετά από ένα σερί σωστών απαντήσεων, ο Νίκος έκανε λάθος στην πιο εύκολη ερώτηση από εκείνες που δέχθηκε.
Συγκεκριμένα στο ένα λεπτό χρόνου όπου δεχόταν ερωτήσεις από την παρουσιάστρια απάντησε σε όλες σωστά εκτός από το πότε ψάλλεται το «Χριστός Ανέστη» το οποίο ήταν και σε μορφή 50-50 αφού του έδωσε τις επιλογές της Μεγάλης Παρασκευής και του Μεγάλου Σαββάτου.
Όταν τελείωσαν οι ερωτήσεις και ο παίκτης είχε συγκεντρώσει το ποσό των 2.700 ευρώ με την Μπεκατώρου να τον ρωτά με απορία πώς γίνεται να απάντησε σωστά σε όλες τις απαντήσεις εκτός από την συγκεκριμένη η οποία ήταν και η πιο εύκολη.