Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας σε δηλώσεις του, σχετικά με το μέλλον του στην εκπομπή του Alpha, Happy Day.
Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έκρυψε πως η επόμενη ημέρα τόσο στο συγκεκριμένο κανάλι όσο και στην εκπομπή είναι εξαιρετικά αβέβαιη, με την πιθανότητα να μην συνεχίζει του χρόνου στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι μεγαλύτερη.
«Είναι μια δύσκολη υπόθεση η επόμενη σεζόν και νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα, στο να συνεργαστώ εγώ με το συγκεκριμένο κανάλι και τη συγκεκριμένη εκπομπή και την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι αν δεν συνεργαστεί η συνεργασία μου με τον Alpha, που το πιθανότερο είναι να μην συνεχιστεί, φυσικά στην εκπομπή θα είμαστε όλοι στενοχωρημένοι και είμαι βέβαιος. Και εγώ και οι υπόλοιποι όλοι, όπως και κάποιοι από τους συντελεστές του σταθμού επίσης θα στεναχωρηθούν. Τώρα το ποιος θα χαρεί σίγουρα, από την απουσία μου από το Happy Day, νομίζω πως είναι ηλίου φαεινότερον».
«Αν καταλήξουμε σε ναυάγιο, φοβάμαι ότι κάποιος έχει βάλει το δαχτυλάκι του»
Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha εξέφρασε την προσωπική του πικρία από τη στάση του σταθμού.
«Ολοι καταλαβαίνουν και κυρίως το κοινό ποιον ενοχλεί η παρουσία μου στο Happy Day. Αν καταλήξουμε σε ναυάγιο, που το πιθανότερο είναι να καταλήξουμε σε ναυάγιο, φοβάμαι ότι κάποιος έχει βάλει το δαχτυλάκι του. Με το κανάλι μιλάμε τρεις μήνες και δεν έχουμε πλησιάσει ούτε εκατοστό. Είναι γνωστό ότι οι δικές μας αποδοχές δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλές, το ξέρει και το συζητάει όλη η πιάτσα αυτό. Άρα τι απόσταση να υπάρχει σε αυτό; Μιλάμε για έναν μισθό σερβιτόρου, σιγά».
«Θα δείξει σε δυο μέρες, νομίζω ότι θα είναι εντελώς ξεκάθαρο το τοπίο που για μένα είναι ήδη ξεκάθαρο. Θα είναι όμως απολύτως ξεκάθαρο από την Παρασκευή το απόγευμα. Το κανάλι δεν μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία, εγώ είμαι πρόθυμος. Το κανάλι έχει προβλήματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Παπανώτας στις νέες του δηλώσεις που προβλήθηκαν στον αέρα του Πρωινού Σου Σου στο OPEN.