Τελευταία μέρα στον αέρα του ΣΚΑΪ η Αναστασοπούλου – Η αγκαλιά του Πορτοσάλτε

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία για τη Μαρία Αναστασοπούλου στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, καθώς η επόμενη σεζόν θα τη βρει στον ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος είναι εμφανώς συγκινημένη και μετά τον πρώτο αποχαιρετισμό χθες (20/7) στο πλατό από τον Δημήτρη Τάκη, ήρθε σήμερα και αυτός του Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος την αγκάλιασε και της ευχήθηκε κάθε καλό.

«Την αγάπη μου, είμαι ο πρώτος άνθρωπος που αγκαλιάζεις στην πανδημία;» του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου με εκείνον να της λέει: «Κάθε καλό Μαρία».

Είχε προηγηθεί η συζήτησή τους για τις διακοπές με τον Άρη Πορτοσάλτε να της λέει: «Κάθε καλό εύχομαι και για τις διακοπές σου και για μετά, ο δρόμος ανοιχτός για όλα».

Πριν λίγες μέρες η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου στην ιστοσελίδα znews. «15 χρόνια στον ΣΚΑΪ.

Με φοβερές εμπειρίες, μπόλικη δουλειά κι ευγνωμοσύνη. Είναι η στιγμή του παρακάτω, το οποίο περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία και όρεξη».