Τι λέει για αυτό
Δεν φαίνεται να εντάσσεται στο σενάριο για τα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς η Λίλιαν Αρχοντή, η οποία έπαιξε το ρόλο της «Μπουλίτσας».
Την Λίλιαν Αρχοντή συνάντησε από το Πρωινό η Μαρία Κοκολάκη και μίλησαν για όλα:
«Το Μπουλίτσα είναι χαϊδευτικό που μου το είχε δώσει η μαμά μου όταν ήταν έγκυος. Όταν έφτασε η στιγμή να με πάρουν στο Καφέ της Χαράς, ρώτησε ο κ. Ρώμας τη μαμά μου: «Πώς να την φωνάζουμε;»
Η μαμά μου απάντησε: «Εγώ την φωνάζω Μπουλίτσα» κι έτσι κρατήθηκε.
Δεν είχα περάσει από κάστινγκ για το Καφέ της Χαράς. Ο κ. Σκιαδαρέσης είχε πει στον κ. Ρώμα «αυτό είναι το άτομο που ψάχνουμε».
Πληρωνόμουν κανονικά. Δεν ήξερα να διαβάζω τότε, οπότε όλη τη δουλειά την έκανε η μαμά.
Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς δεν είμαι εγώ. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μοιάζουμε τόσο πολύ. Λέω κι εγώ, παίζω και δεν το ξέρω; Δεν γνωρίζω αν θα προκύψει κάτι στη συνέχεια. Το εύχομαι και το ελπίζω να μπω κι εγώ παρακάτω».
Πηγή: zappit.gr