Ενημέρωση για την υπόθεση της εξαφάνισης του 33χρονου Αράικ Αρουτινιάν που αγνοείται από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έκανε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.
Θεσσαλονίκη: Συγκεκριμένα, το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημέρωσε πως βρέθηκε το αυτοκίνητο του 33χρονου που έχει εξαφανιστεί ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την εύρεση του ιδίου.
Διαβάστε επίσης: Συναγερμός για την εξαφάνιση 33χρονου στη Θεσσαλονίκη
Να σημειωθεί πως ο 33χρονος εξαφανίστηκε στις 10 Νοεμβρίου από τον Εύοσμο και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 15 του ίδιου μήνα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Στις 10/11/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, ο Αράικ (ον) Αρουτινιάν (επ) 33 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αράικ Αρουτινιάν στις 15/11/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Σήμερα, 23/11/2022 προχωράμε στην αναδημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου καθώς υπάρχει πιο πρόσφατη φωτογραφία και προέκυψαν νεότερα στοιχεία. Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αυτοκίνητο του ενήλικου εντοπίστηκε ενώ ο ίδιος συνεχίζει να αναζητείται. Ο Αράικ Αρουτινιάν έχει ύψος 1,75 μ., έχει 70 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».