Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε ψητοπωλείο στην Καλαμαριά

Οι διαρρήξεις καταστημάτων σε όλη τη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο με τους ιδιοκτήτες να είναι σε απόγνωση.

Μάλιστα, βίντεο κλειστού κυκλώματος δείχνει τη θρασύτητα με την οποία δρουν οι κλέφτες. Στην προκειμένη περίπτωση το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλλε ποινές έως και 12 μηνών φυλάκισης.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του βίντεο, με χαρακτηριστική ευκολία οι τρεις διαρρήκτες ανοίγουν το παράθυρο του ψητοπωλείου στην Καλαμαριά. Ο ένας μπαίνει μέσα αρπάζει ότι έχει. Μένουν εκεί είκοσι λεπτά αδιαφορώντας αν γίνουν αντιληπτοί.

Για τη συγκεκριμένη κλοπή τρεις αλλοδαποί καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση από 6 έως 12 μηνών. Οι δύο δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, ενώ ο τρίτος αρνείται την εμπλοκή του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 29χρονος αυνανίστηκε μέσα σε λεωφορείο

Στην υπόθεση του ψητοπωλείου και οι τρεις καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι.