Ανακοίνωση για το τροχαίο με το αστικό λεωφορείο που έπεσε πάνω σε οκτώ αυτοκίνητα στην Τριανδρία, εξέδωσε ο ΟΑΣΘ.
Συγκεκριμένα, λεωφορείο της γραμμής 30 το οποίο ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία κινήθηκε ανεξέλεγκτα και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να λύθηκε ή να μην λειτούργησε το χειρόφρενο.
Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.
Ο ΟΑΣΘ και οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το περιστατικό.
Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΑΣΘ για το τροχαίο με το λεωφορείο στην Τριανδρία είναι η εξής:
«Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπως και οι αρμόδιες αρχές, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χθες το βράδυ, στις 11.50, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, λεωφορείο το οποίο ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας, κινήθηκε ανεξέλεγκτα και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αστικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 30 που εκτελεί το δρομολόγιο Τριανδρία – Αποθήκη.
Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.
Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός».
Πηγή φωτό: ΕΡΤ