Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν πέντε νεαροί που λήστεψαν 22χρονο έχοντας οπαδικά κίνητρα

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται τα στοιχεία πέντε νεαρών που εμπλέκονται σε ληστεία με οπαδικά κίνητρα σε βάρος 22χρονου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Αύγουστο, πέντε νεαροί, ηλικιών από 18 έως 20 ετών, έχοντας οπαδικά κίνητρα, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 22χρονου και με χρήση σωματικής βίας, ένας εξ’ αυτών αφαίρεσε από το τσαντάκι του προσωπικά του έγγραφα και μία χρεωστική τραπεζική κάρτα, όσο οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την οπαδική επίθεση είναι η εξής:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης με αθλητικό υπόβαθρο και ληστείας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, ταυτοποίησαν τα στοιχεία πέντε (5) εμπλεκόμενων ατόμων.

Διαβάστε επίσης  Σοβαρός τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα - Κινδυνεύει να χάσει τα δάκτυλά του

Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς ημεδαπούς ηλικίας 18,18,19 και 20 ετών και 20χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και σε συνέργεια και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναφορικά με το συμβάν, ξημερώματα της 05-08-2023, οι προαναφερόμενοι νεαροί, έχοντας οπαδικά κίνητρα, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του παθόντα και με χρήση σωματικής βίας, ένας εξ’ αυτών αφαίρεσε από το τσαντάκι του προσωπικά του έγγραφα και μία χρεωστική τραπεζική κάρτα, όσο οι υπόλοιποι του παρείχαν συνδρομή.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».