Θεσσαλονίκη: Στήθηκε το βαρέλι στον Λευκό Πύργο – Προσέφεραν δώρα στον τροχονόμο (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Αναβίωσε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η ειδική εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου, κατά την οποία τοποθετήθηκε το παραδοσιακό τροχονομικό βάθρο (βαρέλι).

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Γεώργιος Παπαδόπουλος, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα στο ρυθμιστή τροχονόμο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επιβράβευση των τροχονόμων, ανδρών και γυναικών, για την πολύτιμη καθημερινή προσφορά τους, τόσο στους οδηγούς οχημάτων όσο και στους πεζούς, αποσκοπώντας στην ασφάλεια, αλλά και τη διευκόλυνση κατά τις μετακινήσεις τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, οι Βουλευτές  Δημήτριος Κούβελας, Διαμαντής Γκολιδάκης, Ράνια Θρασκιά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Δημοτικών Κοινοτήτων και Γειτονιών κ. Κωνσταντίνος Τσαπακίδης και ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα τη Θεσσαλονίκης Αντιπύραρχος Θεόδωρος Κοσμίδης.

Θεσσαλονίκη βαρέλι

Ακόμη παρέστησαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Ευάγγελος Μουρτζίνος, η Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Α/Δ Ευστράτιος Καρακοντίνος, η Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Α/Δ Λαμπρινή Μπαλάσκα, ο Βοηθός Γ.Α.Δ.Θ. Α/Δ Στέλιος Τσιάκαλος, Ανώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Ελληνικής Αστυνομίας.