Θεσσαλονίκη: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στον Θερμαϊκό – Θρίλερ για την ταυτότητά του

Θεσσαλονίκη

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Θεσσαλονίκη: Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε να επιπλέει στον Θερμαϊκό τις νυχτερινές ώρες, στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

Το Λιμενικό που βρέθηκε στο σημείο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό σορού άνδρα, εντός της θάλασσας, στη θαλάσσια περιοχή Θεσσαλονίκης.

Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν ένα Περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε τη σορό του άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας 55 με 60 περίπου ετών και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΧΕΠΑ¨.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής”.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Το Λιμεναρχείο ζητά τη συνδρομή όσων έχουν πληροφορίες για τη σορό που εντοπίστηκε στον Θερμαϊκό

* Φωτογραφία αρχείου