Θεσσαλονίκη; Σε διάστημα λίγων λεπτών, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα σε περιοχές της πόλης.
Αρχικά, όπως ανέφερε το OPEN, το βράδυ, στην Λεωφόρο Νίκης 53, ένα άτομο, υπό άγνωστες συνθήκες, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τον τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι. Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Λίγο αργότερα στον ίδιο δρόμο ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο και μία γυναίκα οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.
Το τελευταίο τροχαίο σημειώθηκε στο φανάρι της Επανομής με σύγκρουση δυο οχημάτων. Στο ένα εκ των δύο οχημάτων επέβαινε μία οικογένεια με παιδί και κατέληξε επίσης στο νοσοκομείο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες 48 ώρες υπήρξαν 13 συλλήψεις για τροχαίες παραβάσεις με δυο οδηγούν να έχουν αυξημένα ποσοστά αλκοόλ στον οργανισμό τους.