Η πυροσβεστική υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση για την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 6 Απριλίου στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο.
«Κατά την διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντοπίστηκε σορός άνδρα, ενώ δύο (2) ακόμη άνδρες εντοπίστηκαν με σοβαρά εγκαύματα. Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν 35 άτομα», αναφέρεται σχετικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της πυροσβεστικής
“Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε θάλαμο νοσηλείας του 2ου ορόφου της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. “Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ”, στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη Θεσσαλονίκης ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα.
Κατά την διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντοπίστηκε σορός άνδρα, ενώ δύο (2) ακόμη άνδρες εντοπίστηκαν με σοβαρά εγκαύματα. Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν 35 άτομα.
Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα”.