Θεσσαλονίκη: Εσβησε η φωτιά στο Καλαμωτό

φωτιά Φίλυρο Παιδικό Χωριό πυρκαγιά Χαλκιδική

Επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με οχήματα και ελικόπτερα

Εσβησε εντελώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, στο Καλαμωτό του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία επιχείρησε με 14 οχήματα, 40 άτομα και τρία ελικόπτερα, συνέδραμε η Πολιτική Προστασία του δήμου Λαγκαδά με την κινητοποίηση μηχανήματος έργου και υδροφόρας.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Νέα Απολλωνία – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Παρόντες στο Καλαμωτό ήταν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Λαγκαδά, Ηλίας Στόιος, ο οποίος βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλινδοίων, κ. Αποστολίδης, και η πρόεδρος της Κοινότητας Ζαγκλιβερίου, κα. Πατουκά.

Η Πολιτική Προστασία του δήμου Λαγκαδά χρειάστηκε να συνδράμει σήμερα, Τρίτη 31 Ιουλίου, για την κατάσβεση άλλης μιας πυρκαγιάς, το πρωί, στον Δρυμό, στα σύνορα των δήμων Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά.

*Φωτογραφία αρχείου