Θεσσαλονίκη: 1186 τροχονομικές παραβάσεις μέσα σε τρεις ημέρες

Kατά το τελευταίο τριήμερο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι από τη Διεύθυνση Τροχαίας στην Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τριήμερο 06, 07 και 08 Οκτωβρίου 2023, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά 1.186 παραβάσεις εκ των οποίων 536 αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δύο υποψήφιοι που συνελήφθησαν σε εκλογικό τμήμα

Η ενημέρωση από την Τροχαία

“Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειες τους πραγματοποιεί συστηματικούς τροχονομικούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τριήμερο 06, 07 και 08 Οκτωβρίου 2023, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά (1.186) παραβάσεις εκ των οποίων (536) αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση.

Επιπρόσθετα, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ημαθίας, από βραδινές ώρες της 07-10-2023 έως πρώτες πρωινές της 08-10-202, παρείχαν συνδρομή πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων, όπου διαπίστωσαν συνολικά (90) παραβάσεις για παράνομη στάθμευση.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς”.