Στον Εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε πριν από λίγο ο άνδρας που προσήχθη και συνελήφθη για τη δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του, το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα στο διαμέρισμά της, στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη: Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 48χρονο άνδρα με καταγωγή από τη Γεωργία, σε βάρος του οποίου αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, αφού τον εξέτασαν, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.
Μάλιστα, οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή γύρω από το πρόσωπό του, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων που τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι της άτυσχης γυναίκας με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα.
Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη, που κατάγεται επίσης από τη Γεωργία, να εκλιπαρεί να μην τη σκοτώσει. Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στη σχέση του και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.