Νέο σοκ στον Αρη: Νοκ άουτ για πάνω από ένα μήνα και ο Δεληζήσης

Δεληζήσης

Ξέμεινε από σέντερ μπακ

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς επέστρεψε σήμερα (17/10) στις προπονήσεις του Αρη μετά και τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα της Τσεχίας για τα προκριματικά του EURO 2024.

Η προπόνηση περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Ο Άκης Μάντζιος, όμως, είχε δυσάρεστα… μαντάτα, καθώς ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος έχει υποστεί χόνδρινη βλάβη στο αριστερό γόνατο, θα κάνει αύριο αρθροσκόπηση και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Το πρόβλημα στα στόπερ γίνεται πολύ έντονο, καθώς εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες θα μείνει και ο Φραν Βέλεθ. Αυτό σημαίνει πως ο Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του για τις επόμενες υποχρεώσεις μόνο δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον Μπράμπετς και τον Φαμπιάνο Λέισμαν.

Αύριο, Τετάρτη, οι «κίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό (21/10, 20:00 – Δημοτικό Στάδιο Σερρών), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ