Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος μετά και την ισοπαλία απέναντι στον Παναιτωλικό.
«Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Νομίζω ότι σε ολόκληρο το παιχνίδι ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε κατοχή μπάλας, ο αντίπαλος έπαιζε κάτω από τη σέντρα, είχαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν είχαμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη», δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Τέλος, για το αν υπάρχει κούραση στους παίκτες του Άρη, ο έμπειρος τεχνικός είχε να πει: «Κούραση υπάρχει. Είναι λογικό να έχουμε συσσωρευμένη κούραση, φάνηκε ότι κάποιοι παίκτες κουράστηκαν μετά από ένα σημείο του παιχνιδιού. Αλλά οι φάσεις, οι συνθήκες που είχαμε, και λάθη στην τελική επιλογή μας…. Δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ».