Ικανοποίηση Φερέιρα για την επικείμενη επιστροφή του Βιεϊρίνια

Ανεβάζει ρυθμούς

Εκτός από παίκτης μεγάλης ποιότητας ο Βιεϊρίνια, είναι και ο απόλυτος αρχηγός του ΠΑΟΚ και αυτός που μπορεί να μεταδώσει ηρεμία στους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Κάπως έτσι, άπαντες στον ΠΑΟΚ ανυπομονούν να τον δουν πίσω στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Η στιγμή αυτή φαίνεται μάλιστα πως δεν αργεί, αφού τοποθετείται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Πιο πολύ από όλους όμως, αισθάνεται ανακουφισμένος ο Άμπελ Φερέιρα. Η επιστροφή του 33χρονου συμπατριώτη του, του δίνει λύσεις για περισσότερες από μία θέσεις. Αρχικά θα μπορέσει να πάρει ανάσες ο Δημήτρης Γιαννούλης που βρίσκεται στα κόκκινα από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων για τον Δικέφαλο του Βορρά. Εκτός όμως από τη θέση που αγωνίστηκε πέρσι, ο Βιεϊρίνια μπορεί να βοηθήσει και στη θέση του… έξω δεξιά αλλά και στη θέση του εσωτερικού μέσου, ελευθερώνοντας τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Όπως δήλωσε άλλωστε πρόσφατα ο Πορτογάλος, μπορεί να παίξει οπουδήποτε του ζητηθεί και ο Άμπελ Φερέιρα ήδη τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ο Στέλιος Αγγελούδης βράβευσε την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ - «Την επόμενη φορά φέρτε μας το Κύπελλο»