Μελέτης Ηλίας: “Το μόνο που μας έχει μείνει είναι η ελπίδα μας και η θετική μας σκέψη”

Μελέτης Ηλίας

Τι τόνισε ο ηθοποιός

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας και σε ένα περιστατικό που τον τάραξε πολύ.

Ο Μελέτης Ηλίας μιλώντας στην Όλγα Λαφαζάνη θυμήθηκε μια σκηνή που δεν μπορεί να ξεχάσει: «Θυμάμαι σε διακοπές την κόρη μου, η οποία τότε έπρεπε να ήταν 3- 3,5 σε τέτοιες κούνιες καλή ώρα, που έχει κάτω χαλικάκι να βουτάει μια χούφτα χαλίκια και να τα βάζει στο στόμα. Σοκ, σοκ, το πήρα το παιδί και το τίναζα ανάποδα».

Ο Μελέτης Ηλίας παραδέχτηκε το άγχος του πριν ανέβει στη σκηνή: «Παίζω στην παράσταση “Φιλουμένα Μαρτουράνο”. Δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά έχω πολύ άγχος. Με κυριεύει τόσο πολύ που το μόνο που σκέφτομαι είναι η στιγμή που θα βγω πάνω στη σκηνή. Δηλαδή μπορεί όλη μέρα να μη φάω τίποτα και να φάω το βράδυ».

Δεν ξέρω που οφείλεται όλος αυτός ο καταιγισμός από τόσα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα από τόσο διαφορετικές μεριές αλλά το μόνο που μας έχει μείνει είναι η ελπίδα μας η θετική μας σκέψη και το πείσμα ότι θα τα καταφέρουμε”.