Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη σε περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.
Η σύλληψη του 24χρονου έγινε μετά από καταγγελία της ανήλικης κοπέλας. Σύμφωνα με την καταγγελία ο άνδρας με χρήση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.
Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ
“Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς διερευνώντας καταγγελία ανήλικης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία πρώτες πρωινές ώρες της 15-05-2021, σε περιοχή της Καλαμαριάς, αλλοδαπός άντρας, με χρήση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του”.