Σοκ στις Σέρρες: Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του και πέθανε 

Σέρρες τροχαίο

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Σερρών

Συγκλονίζει ο θάνατος ένας 78χρονος στην Παλαιοκώμη Σερρών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα την ΕΡΤ Σερρών ο 78χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι του με τον γεωργικό ελκυστήρα του, στην προσπάθεια του να τον παρκάρει στην αυλή του σπιτιού του, το τρακτέρ βρήκε τα κάγκελα του μπαλκονιού του σπιτιού, ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες και δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ροδολίβους κι ένα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών που απεγκλώβισαν τον 78χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Σερρών τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαβάστε επίσης  Σέρρες: «Οι υπάλληλοι καθαριότητας δεν ήθελαν τα χειραμαξίδια γιατί νόμιζαν ότι έχουν GPS και θα τους εντοπίζουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: ertnews.gr