Σέρρες: Συνελήφθη 37χρονος στρατιωτικός μετά από καταγγελία πως χτύπησε την γυναίκα του

κακοποίηση βιασμός

Η γυναίκα αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται 37χρονος στρατιωτικός από τις Σέρρες, που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την σύζυγό του.

Ενα ακόμη περιστατικό με ενδοοικογενειακή βία σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, στις Σέρρες, όταν 37χρονος στρατιωτικός, επιτέθηκε αρχικά λεκτικά κατά της 38χρονης συζύγου του και στη συνέχεια κατηγορείται ότι την χτύπησε στο πρόσωπο, μέσα στο σπίτι που έμεναν.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό της αστυνομίας αλλά δε δέχθηκε το save house – στην περιφέρεια κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας σε όλη την Επικράτεια, έχουν εξασφαλιστεί ένας ή περισσότεροι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου μπορούν να διαμείνουν προσωρινά γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση – ενώ αρνήθηκε και την εγκατάσταση της εφαρμογής Panic Button.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ο 37χρονος σύζυγος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και επειδή είναι στρατιωτικός, τον παρέδωσαν στη Στρατονομία όπου θα οδηγηθεί στον στρατιωτικό Εισαγγελέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδόν καθημερινά καταγγέλλονται περιστατικά ενδοοικογειακής βίας στο Γραφείο που ήδη λειτουργεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Πηγή φωτό: Envato.com

Πηγή: ertnews.gr

Exit mobile version
%%footer%%