Για τις νέες εξελίξεις στην περιουσία της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, μίλησε ο δικηγόρος των συγγενών της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, στο «Χαμογέλα και Πάλι»
Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη για το σπίτι αλλά και για τα κλειδιά του σπιτιού της 69χρονης,
«Έχω προσκομίσει ότι εκπροσωπώ τον Δημήτριο Κούτρα, συγγενή της Ευγενίας Κούτρα. Εδώ και μία εβδομάδα αγνοούνται τα κλειδιά του σπιτιού.
Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ευθύνη μεγαλύτερη από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχαμε συνεννοηθεί με τους δικηγόρους ωστόσο ακόμα τα κλειδιά δεν υπάρχουν», ανέφερε αρχικά.
«Υπάρχει δήλωση της συμβολαιογράφου που έφτιαξε το πληρεξούσιο, που είπε ότι η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη.
Θα καταθέσουμε αγωγή για να δούμε μέσω της συμβολαιογράφου, για την κατάσταση της σπιτονοικοκυράς όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο», πρόσθεσε.
«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να την βοηθήσει, ωστόσο δεν τον εμπιστευόταν», κατέληξε κλείνοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος.