Πασίγνωστος δικηγόρος κατηγορείται ότι χτύπησε την σύντροφό του και την εξύβρισε

κακοποίηση βιασμός δικηγόρος

Ο νομικός αρνείται τα όσα του αποδίδονται

Νέα καταγγελία σε βάρος γνωστού δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία, η οποία ερευνάται εδώ και 1,5 μήνα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στη φυλακή και η Σοφία Πολυζωγοπούλου προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα έζησε στα χέρια του, γίνεται γνωστό πως έγινε νέα καταγγελία για πασίγνωστο δικηγόρο από την σύντροφό του, για ενδοοικογενειακή βία. Η καταγγελία έγινε την περασμένη Άνοιξη, με τον φάκελο της υπόθεσης να βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος αρνείται τα όσα του αποδίδει η σύντροφός του και μιλάει για πόλεμο λάσπης εναντίον του.

Την αποκάλυψη έκανε η Σοφία Κανδύλη στο Mega, που ανέφερε πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι και εκείνη δικηγόρος. Υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της άσκησε βία εναντίον της και την εξύβρισε.

Για την υπόθεση ενεργείται προκαταρκτική εξέταση, για τα αδικήματα της βίας και της απειλής. Ο δικηγόρος, από την πλευρά του, αρνείται όσα του αποδίδονται και μάλιστα έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας πως όλα όσα λέει είναι ψευδή.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες από την επίθεση του 41χρονου στην πρώην σύζυγό του - Η περιγραφή της 35χρονης

Όλα αυτά ακριβώς μία εβδομάδα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, που έστειλε τον 52χρονο ποινικολόγο στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ίδιος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό και πλέον επεξεργάζεται τις επόμενες κινήσεις του, μαζί με στενούς συνεργάτες του.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση δεν θα κατατεθεί στην ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Για την ώρα ο Απόστολος Λύτρας ζει στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, σε ένα κελί με άλλους δύο κρατούμενους επιχειρηματίες. Ο ένας για απάτη και ο άλλος για υπόθεση ναρκωτικών. Με τον 52χρονο να περνάει την περισσότερη ώρα της ημέρας διαβάζοντας βιβλία, απομονωμένος και κλεισμένος στον εαυτό του.

Πηγή φωτό: Envato.com

Πηγή: newsit.gr