Νέος Κόσμος: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για διαρροή βίντεο από την εκτέλεση

Νέος Κόσμος

Σε βάρος τους βρίσκεται σε εξέλιξη και ΕΔΕ

Στη σύλληψη δύο αστυνομικών για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου προχώρησε το Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς διέρρευσαν βίντεο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο.

Στο βίντεο φαίνεται η σορός του θύματος μετά τον καταιγισμό πυρών που δέχτηκε και ακούγεται ο ασύρματος. Αυτό το βίντεο, το «ανέβασαν» σε μία ομαδική συνομιλία αστυνομικών ένας υπαρχιφύλακας και ένας αστυφύλακας που ήταν το πλήρωμα του πρώτου περιπολικού που έφτασε στο σημείο της εκτέλεσης του 44χρονου και από εκεί βρέθηκε να διανέμεται σχεδόν παντού στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης  Μαφιόζικο χτύπημα - Νεκρός από πυροβολισμούς εντοπίστηκε άνδρας τα ξημερώματα

Οι δύο αστυνομικοί πέρασαν αυτόφωρο σήμερα και πήραν αναβολή και προθεσμία για εκδίκαση του περιστατικού στις 17 Ιανουαρίου. Παράλληλα, σε βάρος τους βρίσκεται σε εξέλιξη και ΕΔΕ και αναμένονται και διοικητικές ποινές.

Παράλληλα, εξήχθη αντίγραφο της δικογραφίας αφού διατάχθηκε επίσης προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί πώς διέρρευσαν βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ