Μοσχάτο: «Ο 50χρονος έμεινε στο σπίτι της μετά τον ξυλοδαρμό» είπε η δικηγόρος της 47χρονης

Μοσχάτο 50χρονος

Η γυναίκα αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας

Για την σχέση που είχαν ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο και η 47χρονη που ομολόγησε την εμπλοκή της, μίλησε η δικηγόρος της δεύτερης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Η 47χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση στο Μοσχάτο αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, με την δικηγόρο της να λέει ότι «Με όσα έχουν καταγραφεί στα δύο βίντεο της δικογραφίας, δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Έχω δει τα βίντεο και επιβεβαιώνω την πρόθεση του 50χρονου αυτόχειρα να αυτοκτονήσει».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η συνήγορος είπε ότι «δεν είναι ακριβές ότι η 47χρονη κλώτσησε το καρεκλάκι, πάνω στο οποίο στηριζόταν ο 50χρονος, ενώ είχε το κεφάλι του περασμένο στην αγχόνη».

«Η Αστυνομία έφθασε αν όχι το ίδιο λεπτό, λίγα λεπτά μετά από το συμβάν. Είχε απαντήσει και στο τηλέφωνο της δύο φορές η 47χρονη. Οι γείτονες λένε ότι υπήρχε πολύ μεγάλος θόρυβος από το σπίτι επί ώρα», είπε η δικηγόρος, λέγοντας ότι η γυναίκα στην οποία όφειλε μεγάλο ποσό, «αν τον σκότωνε, δεν θα έπαιρνε τα λεφτά της πίσω».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πατέρας και κόρη έκλεψαν το ρολόι 52χρονου ενώ περνούσε τον έλεγχο στο αεροδρόμιο

Σε ότι αφορά τις επαφές τους, είπε ότι «Πάνω από 10 χρόνια είχαν επαγγελματική σχέση και είχαν αναπτύξει και φιλική σχέση».

Μάλιστα, αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ότι «όταν ξυλοκοπήθηκε από κάποιους ο 50χρονος, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, η 47χρονη ήταν εκείνη που κάλεσε την Αστυνομία και στο σπίτι της βρήκε καταφύγιο ο άνδρας και έμεινε για δύο ημέρες. Εκείνη του είπε να ενημερώσει τις Αρχές, λέγοντας του “έχεις οικογένεια” και ότι πρέπει να προσέχει».

Πηγή: ant1news.gr