Μαφιόζικο χτύπημα – Νεκρός από πυροβολισμούς εντοπίστηκε άνδρας τα ξημερώματα

Ενας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, από πυροβολισμούς, μέσα σε αυτοκίνητο, στην οδό Σκίππη 52, στην Καλλιθέα τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (19/4).

Απ΄ ότι φαίνεται πρόκειται για μια εν ψυχρώ εκτέλεση, που συνέβη λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα. Ο άτυχος άντρας βρισκόταν σε πυλωτή πολυκατοικίας, μέσα στο αυτοκίνητό του, με ανοιχτή τη μηχανή, όταν ένας άγνωστος ή άγνωστοι τον τραυμάτισαν θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο κεφάλι και στο λαιμό.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 36χρονης - Πετούσε τα βοθρολύματά της σε χείμαρρο που εκβάλει στον Θερμαϊκό

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για Αιγύπτιο ο οποίος έχει εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες της σήμανσης, αλλά και του τμήματος ανθρωποκτονιών, που συλλέγουν στοιχεία ακόμα και από τους κάλυκες, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση, αναφέρει η ΕΡΤ.