Λάρισα: Ηχητικό ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς του δράστη – «Παραδώσου, μην το κάνεις αυτό»

Λάρισα

Είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τον πατέρα του

Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών του 60χρονου δολοφόνου κι αυτόχειρα στη Λάρισα βγήκε στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος μετά το διπλό έγκλημα, τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας την πράξη του κι αφού ταμπουρώθηκε στο ξυλουργείο του στη Λάρισα για σχεδόν 8 ολόκληρες ώρες, τελικά αυτοκτόνησε.

Στο παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται δύο από τους πυροβολισμούς του 60χρονου δράστη. Ο ένας ήταν κατά του αστυνομικού σκοπευτή κι ο δεύτερος της αυτοκτονίας του.



Είναι η στιγμή που ο 60χρονος έχει βγει από το ξυλουργείο του με το καλάσνικοφ.

Πυροβολεί και τότε αστυνομικός ακούγεται να του λέει: «Παραδώσου, μην το κάνεις αυτό, είναι χειρότερο».

Στη συνέχεια, ακούγεται ο δεύτερος πυροβολισμός. Ο δολοφόνος είναι πλέον νεκρός.

Την ίδια ώρα, στο «φως» έρχονται τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των θυμάτων του 60χρονου.

Δείτε επίσης: Λάρισα: “Μια φορά θα πεθάνω, να ξαναμπώ φυλακή;”, είπε ο δράστης σε συνέντευξη πριν αυτοκτονήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο δολοφόνος πυροβόλησε και τα δύο θύματα εξ επαφής.

Το πρώτο θύμα φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από καλάσνικοφ, ενώ το δεύτερο φέρει δύο τραύματα σε θώρακα και κεφάλι από το 38άρι πιστόλι, με το οποίο αυτοκτόνησε ο δράστης του διπλού εγκλήματος.

Σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εκτίμηση, οι δολοφονίες πρέπει να έγιναν μεταξύ 11 π.μ. και 13 μ.μ το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (08.02.25).

Είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τον πατέρα του

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το προφίλ του 60χρονου δράστη της διπλής δολοφονίας, στους Γόννους Λάρισας, ο οποίος αφού σκότωσε δύο άτομα στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης  Λάρισα: Ελεύθερος ο 22χρονος οδηγός που παρέσυρε το 3χρονο αγοράκι

Ο 60χρονος, ο οποίος μετά τη διπλή τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας την πράξη του κι αφού ταμπουρώθηκε στο ξυλουργείο του για 8 ώρες αυτοκτόνησε, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Λάρισα, στον παρελθόν είχε μαχαιρώσει τον πατέρα του με σκοπό να τον σκοτώσει.

Αυτό εκμυστηρεύτηκε μία εβδομάδα πριν από το μακελειό στο ξυλουργείο, όπως είπε στο Live News, ο Στέλιος Σούρλας νομικός σύμβουλος του 60χρονου.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Ο πατέρας του όταν ήταν παιδί τον χτυπούσε πρωί, μεσημέρι, βράδυ κι αυτόν και τη μητέρα του» ανέφερε ο νομικός σύμβουλος για να συμπληρώσει:

«Μαχαίρωσε τον πατέρα του με σκοπό να τον σκοτώσει. Αυτό δείχνει ότι ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια, που του άφησε κατάλοιπα».



Σχετικά με τις πλαστές επιταγές που υποστήριξε πως έλαβε ο 60χρονος, κάτι που φαίνεται να όπλισε το χέρι του, δήλωσε:

«Όταν ήρθε και του είπε ότι είναι πλαστές, εκείνος του επιτέθηκε. Και επειδή ήταν με πατερίτσες προσπάθησε να τον αποφύγει».

Τέλος, σημείωσε πως «όταν ξέρεις ότι είσαι στο τελικό στάδιο καρκίνου και έχεις έναν με δύο μήνες ζωή, έχεις ένα παιδί, πουλάς το βιός σου και λες ότι με αυτά θα παίρνει το παιδί μου 1.000 ευρώ τον μήνα για τους υπόλοιπους 30 μήνες. Έστω με αυτόν τον τρόπο να κάνω για το παιδί μου κάτι. Και έρχεται κάποιος και σε εξαπατάει και έρχεται να σε ξαναεξαπατήσει. Ας μπούμε και λίγο στα παπούτσια τα δικά του».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: Live News