Κορωπί: Από το 2017 προκαλούσε ο 51χρονος με το κατσαβίδι – «Εχω χαρτί τρελού, δεν με πειράζει κανείς»

Κορωπί

Τσακωνόταν με συναδέλφους του χωρίς λόγο

Επί σειρά ετών φαίνεται πως δημιουργούσε προβλήματα ο 51χρονος που το πρωί της Κυριακής τραυμάτισε με κατσαβίδι τρεις αστυνομικούς και δύο πολίτες στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, «τον 51χρονο τον γνωρίζουμε από το 2017. Ήταν ο καθημερινός μας πονοκέφαλος, κάθε ημέρα μας έλεγαν ότι δημιουργούσε προβλήματα. Τσακωνόταν με συναδέλφους και πελάτες χωρίς κανέναν λόγο».



«Ο άνθρωπος φαινόταν ότι είχε πρόβλημα, δεν είχε ανάγκη να δουλεύει αλλά από ειδικούς να τον βοηθήσουν και να τον προστατεύσουν. Είχαμε απευθυνθεί στον προϊστάμενο της διεύθυνσης λαϊκών αγορών με υπομνήματα» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Κορωπί: «Θα σας σκοτώσω όλους κ@@μπατσοι», έλεγε ο 51χρονος με το κατσαβίδι – Είχε κατηγορηθεί για βιασμό

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ «όλα αυτά γινόντουσαν πάνω από 5 φορές την ημέρα. Ένα πρωινό απείλησε συνάδελφο με μαχαίρι, ήταν εκεί ο αδελφός της, πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε ξύλο με αποτέλεσμα να του κοπεί το αυτί του 51χρονου».

«Εμείς προσπαθούσαμε να τον πιάσουμε με το καλό αλλά ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας. Στην αστυνομία όταν ερχόταν και τον έπαιρνε μέσα, έλεγε “εχω χαρτί τρελού και δεν με πειράζει κανείς”. Είχαμε παρακαλέσει να μην του δίνουν αλκοόλ γιατί όταν έπινε γινόταν δύο φορές χειρότερο» κατέληξε ο συνάδελφος του 51χρονου.