Καίτη Γκρέυ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της σπουδαίας τραγουδίστριας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Καίτη Γκρέυ λαϊκό προσκύνημα

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά σήμερα την αγαπημένη ερμηνεύτρια

Το τελευταίο “αντίο” στη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και πλήθος θαυμαστών.

Η σορός της λαϊκής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ από τις 12 το μεσημέρι έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνη και στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία της.

Καίτη Γκρέυ λαϊκό προσκύνημα

Θαυμαστές της και συνάδελφοι της σπεύδουν στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης για να αφήσουν ένα λουλούδι στην αγαπημένη ερμηνεύτρια.



Καίτη Γκρέυ λαϊκό προσκύνημα

Από τα πρώτους που βρέθηκαν στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης ήταν η Σοφία Βόσσου, αλλά και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος υπήρξε για χρόνια στενός φίλος της τραγουδίστριας. Η συγκίνησή του ήταν εμφανής και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Καίτη Γκρέυ λαϊκό προσκύνημα

Σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις οδηγίες της τραγουδίστριας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της θα την τιμήσουν με δύο από τα αγαπημένα της τραγούδια, «Βουνό» και «Ξένα χέρια», που την ανέδειξαν ως μία από τις σημαντικότερες φωνές της εποχής της.

Καίτη Γκρέυ λαϊκό προσκύνημα

Η Καίτη Γκρέυ έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή σε ηλικία 100 χρόνων αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο κενό και σκορπώντας θλίψη σε εκείνους που την είχαν γνωρίσει και είχαν αγαπήσει τα τραγούδια της.

Καίτη Γκρέυ λαϊκό προσκύνημα

Πηγή φωτό: Eurokinissi