Ηράκλειο: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους η 26χρονη μητέρα και ο 45χρονος σύντροφός της, οι οποίοι φέρονται να κακοποίησαν βάναυσα το 3χρονο αγοράκι της γυναίκας.
Μετά από πολύωρη απολογία που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά τις 5:00 το απόγευμα , ανακρίτρια και εισαγγελέας Ηρακλείου συναποφάσισαν ότι 26χρονη και o 45χρονος κρίνονται προφυλακιστέοι, μεταδίδει η ΕΡΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις απολογίες τους έριξε ο ένας την ευθύνη της κακοποίησης του 3χρονου στον άλλον.
Ηράκλειο:
Ένταση επικρατεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου από νωρίς έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου. Με φωνές και αποδοκιμασίες εκφράζουν την οργή και τον αποτροπιασμό που έχει προκαλέσει στον κόσμο η άγρια κακοποίηση του 3χρονου αγοριού.