Γκάζι: Αδέλφια από την Κρήτη και ο φίλος τους οι τραυματίες που βγήκαν για μπάτσελορ

Γκάζι πυροβολισμοί

Τους πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες πληροφορίες σχετικά με τους πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από κλαμπ στο Γκάζι, από τους οποίους τραυματίστηκαν δύο αδέλφια και ο φίλος τους.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, όταν ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και οι δράστες άνοιξαν πυρ. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρεις άνδρες από την Κρήτη, οι οποίοι είχαν βγει από ένα άλλο μαγαζί όπου διασκέδαζαν για μπάτσελορ και πήγαιναν στο κλαμπ για να συνεχίσουν τη βραδιά τους.

Πρόκειται για δύο 28χρονους και έναν 33χρονο. Ο ένας 28χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ενώ οι άλλοι 2 είναι αδέρφια.

Γκάζι πυροβολισμοί

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και άνοιξε πυρ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το τζιπ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πατέρας και κόρη έκλεψαν το ρολόι 52χρονου ενώ περνούσε τον έλεγχο στο αεροδρόμιο

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Γκάζι – Επεσαν πυροβολισμοί έξω από κλαμπ

Οι Αρχές ερευνούν το σημείο, στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, ενώ αναμένεται να πάνε στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

Γκάζι πυροβολισμοί

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών ανέφεραν ότι ο στόχος των πυροβολισμών ήταν το γνωστό κλαμπ, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Γκάζι πυροβολισμοί

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi