Φαίη Μπακογιώργου: «Αν ανοίξουν στόματα θα μιλάμε και για τρίτο ύποπτο θάνατο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίη Μπακογιώργου

Αποκαλυπτική η δικηγόρος του πατέρα της κοπέλας

Διευκρινήσεις και αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου έκανε η δικηγόρος του πατέρα της, Βούλα Δημητριάδου.

Η 23χρονη Φαίη είχε βρεθεί νεκρή, τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη, τον Οκτώβριο του 2021. Σύμφωνα με όσα είπε η Βούλα Δημητριάδου, “αν ανοίξουν στόματα, θα μιλάμε και για τρίτο ύποπτο θάνατο”. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τη δολοφονία της Φαίης, εξετάζεται και ο θάνατος ηλικιωμένης, η οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι και είχε υποστεί σκληρά βασανιστήρια από τις τρεις αδίστακτες γυναίκες.

H Βούλα Δημητριάδου ανέφερε αρχικά: «Όταν πρόκειται για ειδεχθή εγκλήματα κανείς δεν θα πει ότι σκότωσα. Εδώ έχουμε σοβαρότατες και συστηματικές κακοποιητικές πράξεις εν ζωή, μάλιστα η κατηγορία που αποδίδεται είναι σε βάρος αδύναμου προσώπου, συνοίκου κι εγκύου. Όταν δολοφονήθηκε δεν ήταν έγκυος, οι κακοποιήσεις γίνονταν κατά την περίοδο που κυοφορούσε».

Σχετικά με τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι απεικονίζουν την βιαιότητα των χτυπημάτων που δεχόταν η 23χρονη σχολίασε η δικηγόρος:

«Το ψέμα που εισέπραξε ο πατέρας είναι ότι πρόκειται για τροχαίο, έτσι του είπαν. Η δε θυγατέρα πάντα απέφευγε να του πει πράγματα κι όταν έκανε ο πατέρας ολιγόλεπτες επισκέψεις στην κατοικία το τηλέφωνο και την καλούσε η 57χρονη. Από έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή έχουν περισυλλέγει μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν ότι άκουγαν τα ουρλιαχτά από την πολυκατοικία. Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι το παιδάκι της Φαίη ανέφερε ότι την χτύπαγε στην κοιλιά η 57χρονη για να αποβάλλει».

Διαβάστε επίσης  Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου – «Θα φροντίσω να “βυθιστούν” στο σκοτάδι και αυτές»

Για τον ρόλο που έχει η μητέρα της Φαίης δήλωσε η δικηγόρος: «Έχει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η μητέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα έμενε μαζί με την Φαίη, δεν γνώριζε; Και η αδελφή του θύματος και η μητέρα είπαν στον πατέρα ότι δεν χρειάζεται να βάλει δικηγόρο, προσπάθησαν παντοιοτρόπως να τον αποτρέψουν από τα να κάνει έρευνα».

Ερωτηθείσα η δικηγόρος αν υπάρχει και δεύτερη κατηγορία σε βάρος των συλληφθεισών, απάντησε: «Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απεβίωσε χωρίς να κληθεί το ΕΚΑΒ, εμένα με παραπέμπει σε κάτι άλλο».

Πηγή: megatv