Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ λόγω της αστυνομικής εφόδου

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι Αρχές κατάσχεσαν ένα πανό από την Τούμπα

Έρευνα πραγματοποίησε λίγο νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Η επιχείρηση των Αστυνομικών δυνάμεων έγινε παρουσία εισαγγελέα και έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες του σημερινού ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Η αστυνομία εισήλθε στο γήπεδο της Τούμπας και, όπως μετέδωσε το OPEN, έκοψε κλειδαριές και ερεύνησε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αστυνομικοί των ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ κι άλλων διευθύνσεων ερεύνησαν το γήπεδο, έχοντας τη συνδρομή ακόμη και αστυνομικών σκύλων.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το ΟPEN, οι αστυνομικοί ψάχνουν ένα πανό το οποίο καταφέρεται κατά του Ολυμπιακού, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι αστυνομικοί μπήκαν ακόμη και στον Σ.Φ. Τούμπας, που στεγάζεται στο γήπεδο

Διαβάστε επίσης  Δεν κινδυνεύει ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε από κροτίδα πριν τον τελικό με την Μπιλμπάο

Καχυποψία και εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για τα όσα έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στην παρούσα φάση, οι Θεσσαλονικείς κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς προέχει και πάλι η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Αντιμετωπίζουν, ωστόσο, με καχυποψία το γεγονός πως κάποιοι επέλεξαν μερικές ώρες πριν την σέντρα της Τούμπας να… τορπιλίσουν μια προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *