Χτύπησε, λήστεψε και εγκατέλειψε γυμνή μια 33χρονη γυναίκα

Ενας 48χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηλιδας, έπειτα από καταγγελία μίας 33χρονης ότι της επιτέθηκε με τη χρήση βίας, τη λήστεψε και την εγκατέλειψε γυμνή σε ερημική τοποθεσία κοντά στο Ρουπάκι Γαστούνης, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 48χρονος, ο οποίος ήδη συνελήφθη και η 33χρονη διασκέδαζαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε νυχτερινό κέντρο, όταν ο άνδρας προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο σπίτι της.

Σύμφωνα, όμως, με όσα κατήγγειλε η γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, ο 48χρονος την οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία και, αφού στάθμευσε, τη γρονθοκόπησε, της χτύπησε το κεφάλι στο ταμπλό και στη συνέχεια την έδεσε με σκοινί και την έσυρε σε ερημική τοποθεσία.

Στη συνέχεια φέρεται να της άρπαξε τα χρήματά της, τις κάρτες της και το κινητό της τηλέφωνο, και την εγκατέλειψε γυμνή, λύνοντας το σκοινί προτού εξαφανιστεί. Την 33χρονη εντόπισε διερχόμενος οδηγός όταν αυτή βγήκε στον δρόμο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Διαβάστε επίσης  Επιχείρησε να βιάσει 22χρονη στη μέση του δρόμου - Περαστικοί τον ακινητοποίησαν

Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη.

Φωτογραφία: Envato