Απόστολος Λύτρας: Η στιγμή που μπαίνει με την ξυλοκοπημένη σύζυγό του στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόστολος Λύτρας

Η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ξεσπά για τον ξυλοδαρμό

Νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα, δύο εικοσιτετράωρα μετά τη σύλληψη του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Το νέο βίντεο, που προβλήθηκε πρώτη φορά από το MEGA, δείχνει τον Απόστολο Λύτρα να μπαίνει στην ιδιωτική κλινική με την σύζυγό του, 1:25 ξημερώματα Κυριακής.

Η χαλαρότητα στη διαδικασία της σύλληψης του Απόστολου Λύτρα, όπως αποτυπώνεται στα πλάνα που εξασφάλισε το Live News, μαζί με το θέατρο του ποινικολόγου μπροστά στις κάμερες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκαλούν αντιδράσεις.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: «Η γυναίκα μου επινόησε το αφήγημα ότι έπεσε από την σκάλα, παρά τη διαφωνία μου»

Δύο 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να την στηρίξουν.

Η γιαγιά της αναρωτιέται στο Live News πώς και γιατί ο ποινικολόγος δεν προφυλακίστηκε.




«Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις; Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα».

Διαβάστε επίσης  Απόστολος Λύτρας: "Εγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα την Σοφία"

Και πρόσθεσε: «Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει; Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει…Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».

Όπως αποκαλύπτεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να μην καταγγείλει τον σύζυγό της. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία, για να μην του αφήσει το παραμικρό περιθώριο διαφυγής.

Πηγή: Live News