Ανδραβίδα: Ομολόγησε το τετραπλό έγκλημα ο 60χρονος

Ανδραβίδα

Μεταφέρθηκε σήμερα (5/3) από την Πάτρα στον Πύργο

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη ο 60χρόνος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, ο οποίος και ομολόγησε το φοβερό τετραπλό έγκλημα.

Επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Ο καθ’ ομολογία δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας. Το αυτοκίνητο του, ένα μπλε φορτηγάκι, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Διαβάστε επίσης  Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση

Τη διαδρομή του ακολουθούσε διακριτικά η Αστυνομία, η όποια έστησε μπλόκο στη συμβολή της Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Νωρίτερα είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ανδραβίδα, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι ο 60χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κύκλωσαν το σπίτι, αλλά αποχώρησαν μόλις ενημερώθηκαν για τη σύλληψή του στην Πάτρα.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *