Αναβλήθηκε η δίκη της 44χρονης ”παρουσιάστριας”, η οποία εξύβρισε και απείλησε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Η δίκη αναβλήθηκε μετά την απουσία του μάρτυρα κατηγορίας που είναι ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Ν. Χαρδαλιάς, ο οποίος παρέστη στη δίκη αλλά εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, όπως αναφέρει το grtimes.gr
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όρισε νέα δικάσιμο στις αρχές Μαρτίου 2021.
Να αναφερθεί πως σε βάρος της 44χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή».
Τι είχε γίνει:
Τον περασμένο Μάιο, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Δημητρίου Γούναρη, η 44χρονη επιτέθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. Τον προσέγγισε την ώρα που γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην πόλη, και του πέταξε ένα γυάλινο ποτήρι με νερό.
Παράλληλα, άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «νεκροθάφτη μας κατέστρεψες , θα δεις ρε τι θα πάθεις» και «α—– δεν θα γλιτώσεις», κινούμενη απειλητικά προς το μέρος του.
Από πλευράς του ο υφυπουργός κατέθεσε ενόρκως και δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη της συγκεκριμένης γυναίκας η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Φωτογραφία: Intime