30χρονη έγκυος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Που αποδίδεται ο θάνατός της

Ξάνθη Κορωπί ΕΚΑΒ ασθενοφορο έγκυος Θεσσαλονίκη επιχειρηματίας αποστακτήριο Χαλκιδική τροχαίο Δράμα

Ανείπωτη τραγωδία, τη Δευτέρα του Πάσχα η κηδεία της

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας ο θάνατος 30χρονης γυναίκας που ήταν έγκυος.

Οπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο θάνατος της 30χρονης Μαρίας, στην Κατούνα, αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή.

Η άτυχη γυναίκα, έγκυος στον 6ο μήνα, υπέστη μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας) στο σπίτι της, όπου και την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της.

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Την ίδια ώρα, απαρηγόρητος ο σύζυγός της, αδυνατεί να πιστέψει το βαρύ χτύπημα της μοίρας, παρά τα λόγια παρηγοριάς που δέχεται. Την αποχαιρέτησε με το εξής συγκλονιστικό μήνυμα: «Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μου πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί».

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα.

* Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *