17χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

τροχαίο Θεσσαλονίκη Καβάλα Πέλλα

Στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας κοντά στον Κακόβατο Ζαχάρως.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε χωράφι με ελιές όπου και σταμάτησε την τρελή πορεία χτυπώντας σε ελαιόδεντρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μετέβη στη Ζαχάρω για να πάρει τον 17χρονο φίλο του που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα με το ΚΤΕΛ.

Οι δύο τους επέστρεφαν στο χωριό του πρώτου στους Ταξιάρχες όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μαύρο όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε ελαιοστάσιο.

Διαβάστε επίσης  Τραγικό τέλος για 20χρονο: Απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο με το αυτοκίνητό του

Από τις προσκρούσεις του οχήματος στα δέντρα, ο 18χρονος οδηγός εκτινάχθηκε, ενώ ο 17χρονος που έχασε τη ζωή του εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *