Συναγερμός στο Ωραιόκαστρο από φωτιά κοντά σε σχολεία

Αμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ωραιοκάστρου, όταν ενημερώθηκαν για φωτιά σε δασική έκταση σε πολύ κοντινή απόσταση από τα Λύκεια του Ωραιοκάστρου.

Μάλιστα, στο σημείο για τη φωτιά έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα, καθώς επίσης και η υδροφόρα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Την ίδια στιγμή, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν ο υποστράτηγος και Συντονιστής Επιχειρήσεων σε Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Σπύρος Βαρσάμης, ο διοικητής Π.Υ. Ν. Θεσσαλονίκης, Νίκος Αθάνατος, ο διοικητής του Β΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριακίδης, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Δαμιανός Ιωσηφίδης.

Τέλος, η φωτιά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες και τις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και κατασβήστηκε. Τα αίτια που προκλήθηκε η φωτιά ερευνά το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης  Διασωληνωμένο παιδάκι μετά από φωτιά στο σπίτι του - Στο νοσοκομείο και η μητέρα και το αδερφάκι του

Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *