Στα ύψη η επιφυλακή στις Καστανιές (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Εβρος Εβρο Καστανιές επεισόδια

Αστυνομικές δυνάμεις παρατεταγμένες στη μεθόριο

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στις Καστανιές στα σύνορα με την Τουρκία.

Η ένταση παραμένει μετά τα πρωινά επεισόδια που σημειώθηκαν γύρω από το συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές.

Ομάδα μεταναστών πέταξε χημικά προς την ελληνική πλευρά, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για συνδρομή και από τουρκικές δυνάμεις.

Ελληνες αστυνομικοί είναι παρατεταγμένες και έτοιμες να απαντήσουν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε πριν από λίγη ώρα το Thes.gr

Εβρος Εβρο Καστανιές επεισόδια Εβρος Εβρο Καστανιές επεισόδια

Τα επεισόδια νωρίτερα στις Καστανιές

Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο φυλάκιο στις Καστανιές στον Έβρο.

Μια ομάδα ατόμων εκτόξευσε χημικά και δακρυγόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας στις Καστανιές, που απάντησαν.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, του επεισοδίου προηγήθηκαν δύο εκκωφωντικοί ήχοι και ακολούθησε ένα “μικρό χάος”. Οι ελληνικές δυνάμεις αμέσως εξαπλώθηκαν σε όλο το χώρο, ελέγχοντας το χώρο, κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους.

Στα πλάνα βλέπουμε τους Έλληνες αστυνομικούς να έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. Δεκάδες μετανάστες να πραγματοποιούν επιθέσεις πίσω από τον φράχτη. Τα χημικά έπεσαν στο ελληνικό έδαφος, με την ατμόσφαιρα στο σημείο να γίνεται γρήγορα αποπνικτική.

Οι ελληνικές δυνάμεις αμέσως εξαπλώθηκαν σε όλο το χώρο, ελέγχοντας το χώρο, κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους. Στο σημείο υπάρχουν και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προς αντιμετώπιση του σκηνικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *