Ο Απ. Τζιτζικώστας τρώει σε ταβέρνα στους Παξούς μετά τις 12! (ΦΩΤΟ)

Δε φαίνεται να τήρησε τα μέτρα ο Περιφερειάρχης

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στους Παξούς, φαίνεται πως… ξέχασε ότι είναι σε ισχύ τα μέτρα για τον κορονοϊό και οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαρ κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.

Χθες το βράδυ ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του πήγαν στις 11:45 το βράδυ σε ταβέρνα του νησιού προκειμένου να δειπνήσουν, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν τον λογαριασμό και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, καθώς, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, η ταβέρνα έπρεπε να κλείσει και να μην εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τράβηξε κάποιος από τους πελάτες, ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του παρέμειναν και μετά τις 12 στην ταβέρνα προκειμένου να δειπνήσουν.

Ενδεικτικό είναι, όπως φαίνεται και από την ώρα που έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες, πως στις 12:15 ο περιφερειάρχης και η παρέα του απολάμβαναν τον δείπνο τους, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από την ταβέρνα, όπως έκαναν εξάλλου και οι υπόλοιποι πελάτες.

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχουν αποχωρήσει όλοι οι πελάτες, οι καρέκλες είναι ανάποδα πάνω στα τραπέζια και ο περιφερειάρχης με την παρέα του συνεχίζουν το φαγητό ανενόχλητοι.

Μάλιστα, κανείς δεν φοράει μάσκα, φτάνοντας στη συγκεκριμένη ταβέρνα!

Στο νησί των Παξών ισχύουν τα μέτρα για το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

Οπως διαβεβαιώνει το iefimerida.gr, τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό ισχύουν στους Παξούς.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε ταβέρνα στους Παξούς

Ο κ.Τζιτζικώστας παρά το πέρας του ωραρίου βάσει των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό παραμένει σε ταβέρνα στους Παξούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *