Κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα – Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

μετάλλαξη Δέλτα χώρα Κέρκυρα γιατρός ΕΟΔΥ ΗΠΑ κορoνοϊό Θεσσαλονίκη Αγιος Δημήτριος κορονοϊός, κορονοϊού εγκεφαλικά Γερμανία Πρέβεζα Γιαννιτσά ΣΥΡΙΖΑ Προκήρυξη

106 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ

Ανακοινώθηκαν σήμερα επτά νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων από την πανδημία του κορονοϊού είναι 2915, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

Από αυτά, 634 (21.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1696 (58.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

14 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 ετών. 4 (28.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 85.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Διαβάστε επίσης  Η S&P αναβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο σε BBB με σταθερές προοπτικές

106 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, σήμερα δεν έχουμε κανένα καταγεγραμμένο θάνατο. Συνολικά οι θάνατοι στη χώρα είναι 175. Οι 52 ήταν γυναίκες (29.7%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Έχουν συνολικά ελεγχθεί 17.8316 κλινικά δείγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *