Κωνσταντινούπολη: 54χρονη Ελληνίδα αυτοκτόνησε από οροφή εμπορικού κέντρου

Κωνσταντινούπολη

Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου μία γυναίκα έπεσε στο κενό από οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Η γυναίκα που αυτοκτόνησε στην Κωνσταντινούπολη σύμφωνα με τουρκικά μέσα είναι Ελληνίδα.

Το όνομα της 54χρονης που έχασε την ζωή της ήταν Ελένη Μπουλούντα.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Beylikdüzü της Κωνσταντινούπολης και μάλιστα έχει καταγραφεί σε κάμερα από αυτόπτη μάρτυρα.

Οι πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η γυναίκα έφτασε για άγνωστο λόγο στο εμπορικό κέντρο και συμμετείχε σε μια ξενάγηση για δύο άτομα. Κάποια στιγμή, όμως, κατάφερε να φτάσει στην οροφή του κτηρίου χρησιμοποιώντας τις εξόδους κινδύνου του κτηρίου.

Διαβάστε επίσης  Ανακοινώθηκε ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός - Αντιδράσεις από την Τουρκία (ΧΑΡΤΗΣ)

Μετά την πτώση, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και διασώστες που διαπίστωσαν ότι η 54χρονη είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η έρευνα για τις συνθήκες της αυτοκτονίας της 54χρονης ερευνώνται από την τουρκική αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr