Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε δεύτερος νεκρός στο πλοίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Euroferry Olympia

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Euroferry Olympia: Ενα ακόμα πτώμα σε χώρο στάθμευσης φορτηγών του πλοίου και συγκεκριμένα στο δεύτερο γκαράζ του Euroferry Olympia.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο, εντόπισαν το δεύτερο πτώμα άνδρα, μεταδίδει το Mega.

To Euroferry Olympia βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Αστακού, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εγκλωβισμένων.

Επιχείρηση μετ΄εμποδίων

Η επιχείρηση των ανδρών της ΕΜΑΚ διεξάγεται μετ’ εμποδίων, λόγω των εφιαλτικών συνθηκών που επικρατούν στο πλοίο. Ανάμεσα σε λιωμένες λαμαρίνες και τοξικούς καπνούς τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια, αναζητώντας επιζώντες στα γκαράζ του πλοίου.

Διαβάστε επίσης  Διασωληνωμένο παιδάκι μετά από φωτιά στο σπίτι του - Στο νοσοκομείο και η μητέρα και το αδερφάκι του

Η τραγική εξέλιξη έρχεται μετά τις καταγγελίες των συγγενών των εγκλωβισμένων για καθυστέρηση στις έρευνες που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για όσους είχαν καταφέρει να επιζήσουν στα αμπάρια του φλεγόμενου πλοίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *