Εκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train – Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα

Hellenic Train έκρηξη

Είχε ήδη διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της Συγγρού

Εκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της Hellenic Train, λίγη ώρα μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Περίπου στις 20:53 άγνωστος τηλεφώνησε στη «Ζούγκλα» και την «Εφημερίδα των Συντακτών», αναφέροντας ότι σε 35-40 λεπτά θα εκραγεί βόμβα στα γραφεία της Hellenic Train. «Δεν είναι φάρσα», φέρεται να είπε.

Hellenic Train έκρηξη

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ εντοπίστηκε ένα σακίδιο. Λίγα λεπτά αργότερα, σημειώθηκε έκρηξη.

Διαβάστε επίσης  Βόμβα στα γραφεία της Hellenic Train: H οργάνωση «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα» ανέλαβε την ευθύνη

Hellenic Train έκρηξη

Λόγω του απειλητικού τηλεφωνήματος είχε ήδη διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Συγγρού, από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την Καλλιρόης.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πηγή: dnews.gr