Τουλάχιστον έξι νεκροί από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Αυστραλία Μινεάπολη Charlie Hebdo

Φαίνεται πως οφείλεται σε βομβιστή αυτοκτονίας

Τρομερή αναστάτωση έχει προκαλέσει η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα (13/11) το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη, από την οποία τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή του και άλλα 38 τραυματίστηκαν.

Η κρατική τηλεόραση TRT, αλλά και άλλα ΜΜΕ προέβαλαν βίντεο με ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα που κατευθύνονταν στο σημείο της έκρηξης στην οδό Ιστικλάλ στην περιοχή Μπέγιογλου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε βομβιστή αυτοκτονίας σε περιοχή που υπήρχαν πολλοί πολίτες.

Ο σταθμός της αστυνομίας Κασίμπασα που βρίσκεται δίπλα ανέφερε ότι όλα τα πληρώματα έχουν μεταβεί στο σημείο της έκρηξης, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης  Ισχυρός σεισμός στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της δόνησης σε ζωντανή μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ