Κακοκαιρία Εξπρές: Με προβλήματα και σήμερα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Καιρός – Κακοκαιρία Εξπρές: Θυελλώδεις άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν και σήμερα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, κρατώντας πολλά πλοία δεμένα στα λιμάνια.

Η κακοκαιρία Εξπρές και τα προβλήματα που έφερε στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες συνεχίζονται και σήμερα με τους βόρειους ανέμους να φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Τι ισχύει σήμερα για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες:

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό.

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας δεν πραγματοποιούνται μόνο τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *