Το “ευχαριστώ” των διοργανωτών σε όσους βοήθησαν στον περσινό αγώνα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον 14ο διεθνή μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”, τον αγώνα-ορόσημο της Μακεδονίας. Οι προετοιμασίες κορυφώνονται ώστε και η φετινή διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία. Στην προσπάθεια αυτή η οργανωτική επιτροπή έχει ως πολύτιμους αρωγούς τους συντελεστές, φορείς, εθελοντές και όλους εκείνους τους απλούς ανθρώπους που συνεισφέρουν.
Σε μια σεμνή γιορτή που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι διοργανωτές τίμησαν όλους εκείνους που συνέβαλλαν στην επιτυχία του περσινού αγώνα.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, οι αντιπεριφερειάρχες Βούλα Πατουλίδου και Αλέξανδρος Θάνος, το μέλος του ΔΣ του ΟΑΣΘ Φώτης Μπίμπασης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός κ.α.
Τρεις επιπλέον συνεργάτες συμπληρώθηκαν φέτος στην ομάδα οργάνωσης δράσης προβολής και εξωστρέφειας όπως ανακοίνωσε η κα Καραμίχου σήμερα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και είναι η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδού, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ κος Αν. Τζήκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Αλ. Θάνος









